E-Teknik är ett helt fristående företag och vi erbjuder fönster från flera olika tillverkare. Alla representerar välkända varumärken med högsta kvalitet på sina respektive produkter. Det gör att vi alltid kan erbjuda dig som kund det som passar bäst till just ditt projekt.

Vi kan också ta fram unika lösningar med fönster anpassade till en rad olika estetiska och tekniska krav. Exempel på detta kan vara fönster i känsliga kulturmiljöer eller fönster med extra höga krav på bullerreduktion och energiprestanda.

Vi kan även erbjuda extremt anpassningsbara fönster. Exempelvis så har vi fönstersystem som kan monteras med minimal störning och helt utan risk för fasadskador. Detta utan att förändra fönsterproportioner eller glasytor. En unik och kostnadseffektiv lösning för alla typer av fastigheter.

Kontakta oss för att få veta mer. Vi gör allt för att kunna erbjuda det bästa till varje enskilt objekt!

E-Teknik AB är givetvis branschorganiserat. Vi är sedan 1994 medlemsföretag i Linköpings Byggmästareförening och i Sveriges Byggindustrier. Vi är även medlemmar i branschorganisationen Auktoriserat Fönsterunderhåll. Vi har egna heltidsanställda montörer, alla med flerårig erfarenhet och stor branschvana.

Vi på E-Teknik har mycket stor erfarenhet av att arbeta i andra människors hem. Oavsett om det handlar om lägenheter eller villor.

Vid alla större projekt, i exempelvis flerfamiljshus, så sköter vi också om den löpande informationen till de boende. Det är ett upplägg som fungerar mycket bra. Vi får ofta beröm för våra montörers uppträdande och för hur smidigt arbetet flyter. Det avlastar även dig som beställare, fastighetsägare eller förvaltare.

Självklart så har vi lika finslipade rutiner och arbetsmoment då vi arbetar på eller i närheten av andras arbetsplatser. Det kan gälla fönsterbyte i kontorsmiljöer, skolor eller allmänna utrymmen där annan verksamhet pågår parallellt med vårt arbete.

Något annat som vi ofta får mycket positiv feedback på är att våra medarbetare alltid håller mycket rent, snyggt och prydligt runt omkring sig. Det är något som är lika självklart för oss som det är uppskattat av våra kunder.

Vi har ett nära samarbete med de mest kunnigaste och väletablerade aktörerna inom Linköpingsregionen när det gäller exempelvis plåtslageri, måleri, bygg och byggvaruhandel.

Här är några exempel på våra samarbetspartners när det gäller material:

sp nya fönster trärydsfönster elitfönster snidex

swedoor dooria diplomatdörrar

windoor arqdesign

velfac danska fönster Orama, svensk-kvalitet från Lysekil

sverigesbyggindustrier ID06 byggbranchen i samverkan Auktoriseradfonsterspecialist
Adress

E-Teknik AB
Finnögatan 12
582 78 Linköping

Telefon

Magnus Eklöf
070-582 28 68

Telefon kontor

013-16 29 90

E-post

info@e-teknik.nu

Bankgiro

5399-9884

Företaget har F-skatt