E-Teknik startades 1993 av nuvarande ägaren och Vd:n Magnus Eklöf. Företaget har ända sedan dess arbetat heltid med att leverera och installera nya fönster samt att utföra fönsterunderhåll i olika omfattning. Alltid kundfokuserat och alltid med kvalitet som främsta ledord.

E-Teknik arbetar lika mycket med större projekt som med enskilda villafastigheter. Vår strävan är att alltid erbjuda den bästa servicen och kvaliteten oavsett storlek eller omfattning på projektet.

Vi är mycket enkla att kommunicera med och vi är lika enkla att komma i kontakt med. Ett mail eller en signal på mobilen och du har kontakt och får svar på dina frågor. Vi svarar alltid snabbt på alla mail. Det kommer du som kund garanterat att uppskatta!

Vi har en flexibel och lätt organisation där alla känner ansvar och där vi alla arbetar mot gemensamma mål. Slutresultatet för dig som kund är det allra viktigaste för oss. Är du nöjd så stärker det oss, leder till nya kundrelationer och breddar vår marknad.

Vi har en mycket bred kompetens som täcker in allt som har med fönster att göra. Alla år i branschen har gett oss kunskaper och erfarenheter som gör att vi alltid kan hjälpa dig som kund till att få ut bästa möjliga slutresultat både vad det gäller materialval, utfört arbete och totalekonomi i ditt projekt. Oavsett om det handlar om en villafastighet med ett fåtal fönster eller ett större objekt med hundratals fönster.

Vi arbetar också ständigt vidare för att förbättra oss. Vi använder oss alltid av de bästa verktygen och senaste hjälpmedlen. Vi håller också ständig utsikt efter nyheter och förbättringar inom dessa områden och vi ser även till att vi alla har de utbildningar och kompetenser som krävs för vårt yrkesutövande.

Vi använder också installationsmaterial och tillbehör av högsta kvalitet och vi tummar aldrig på de krav som måste följas för att en fönsterinstallation skall vara korrekt utförd och säker hela vägen. Det vi gör skall vara funktionellt och beständigt för mycket lång tid framöver.

Det kan också vara bra för dig som kund att veta att vi alltid arbetar tryggt och säkert även för vår egen skull. Vår personal har alltid tillgång till den skyddsutrustning som krävs och vi använder också så säkra maskiner och metoder som möjligt.

E-Teknik har egen fast anställd personal. Alla med flera års yrkesvana. Vi är ju givetvis också ett branschorganiserat företag med avtal för våra anställda. E-Teknik är sedan 1994 medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier och i Linköpings Byggmästareförening. Alla medarbetare på E-Teknik AB har också byggbranschens ID06 legitimation vilket är en trygghet för såväl egen personal, kollegor och kunder.

Det här är viktigt att känna till inte minst för dig som representerar en totalentreprenör och söker seriösa och kunniga leverantörer och underentreprenörer som sätter säkerhet och kvalitet främst.

Läs gärna våra kundrecensioner och omdömen om oss på Eniro.

Kontakta oss redan idag. Använd gärna vårt kontaktformulär. Låt det bli ditt första steg mot en givande relation som garanterat mynnar ut i ett mycket lyckat fönsterprojekt för dig.


Björn, David, Dennis, Calle, Magnus

sverigesbyggindustrier ID06 byggbranchen i samverkan Auktoriseradfonsterspecialist
Adress

E-Teknik AB
Finnögatan 12
582 78 Linköping

Telefon

Magnus Eklöf
070-582 28 68

Telefon kontor

013-16 29 90

E-post

info@e-teknik.nu

Bankgiro

5399-9884

Företaget har F-skatt