Här hittar du oss!

E-Teknik startades 1993 av nuvarande ägaren och Vd:n Magnus Eklöf. Företaget har ända sedan dess arbetat heltid med att leverera och installera nya fönster samt att utföra fönsterunderhåll i olika omfattning. Alltid kundfokuserat och alltid med kvalitet som främsta ledord. E-Teknik arbetar lika mycket med större projekt som med enskilda villafastigheter. Vår strävan är att alltid erbjuda den bästa servicen och kvaliteten oavsett storlek eller omfattning på projektet.Vi är mycket enkla att kommunicera med och vi är lika enkla att komma i kontakt med. Ett mail eller en signal på mobilen och du har kontakt och får svar på dina frågor. Vi svarar alltid snabbt på alla mail. Det kommer du som kund garanterat att uppskatta!

Vi har en flexibel och lätt organisation där alla känner ansvar och där vi alla arbetar mot gemensamma mål. Slutresultatet för dig som kund är det allra viktigaste för oss. Är du nöjd så stärker det oss, leder till nya kundrelationer och breddar vår marknad. Vi har en mycket bred kompetens som täcker in allt som har med fönster att göra. Alla år i branschen har gett oss kunskaper och erfarenheter som gör att vi alltid kan hjälpa dig som kund till att få ut bästa möjliga slutresultat både vad det gäller materialval, utfört arbete och totalekonomi i ditt projekt. Oavsett om det handlar om en villafastighet med ett fåtal fönster eller ett större objekt med hundratals fönster.

Vi arbetar också ständigt vidare för att förbättra oss. Vi använder oss alltid av de bästa verktygen och senaste hjälpmedlen. Vi håller också ständig utsikt efter nyheter och förbättringar inom dessa områden och vi ser även till att vi alla har de utbildningar och kompetenser som krävs för vårt yrkesutövande.

Stäng meny